5700 Gyula, Béke sugárút 8. | (térkép) | Hotel: +36 70 676 9774 | Étterem: +36 20 427 6205 | Kapcsolat

Programok és látnivalók

Tekintse meg Gyula látnivalóit oldalunkon könnyen összeállíthatja túráját gyulai látnivalói küzül.

Programok és látnivalók

6 ápr

Kulturális porgramok, látnivalók

Jöjjön Gyulára és csodálja meg Magyarország második legérebbi cukrászdáját és akkor már ne hagyja ki az óvárosi Almásy kastélyt, a magyar opera megteremtőjének, Erkel Ferenc Emlékházát, a 19. századi barokk Ladics házat, az 1800 években épült Bréda kastélyt, a gyöngyörűen felújított Gyulavári kastélyt, a méltán világhírű Gyulai kolbász múzeumot és az első magyar magánmúzeumát, a Rádiótörténtei kiállítást.
Bővebben
6 ápr

Gokart

A Gyula belvárosától néhány kilóméterre található „Gyularing” szombaton és vasárnap várja a sebesség szerelmeseit, 10 gokarttal, 300 méter hosszú pályával.
Bővebben
6 ápr

Paintball

A város külterületén található Gellény birtok mindenkit szerettel vár, egy elsősorban kalandvágyó, adrenalinfüggő felnőttek részére készült programmal, a paintballal. Bővebben
6 ápr

Gyulai Pálinka(manufak)túra

Kis túlzással „aktív programnak” tekinthetjük a tőlünk párszáz méterre található Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft-t, mely igazán ízletes programokat kínál – nyilván elsősorban felnőttek számára.
Bővebben
6 ápr

Kalandpince

Izgalmas, igazi csapat (család-) építő program lehet egy „szabadulós” logikai játék, ami azért természetesen teljes biztonságban zajlik.
Bővebben