5700 Gyula, Béke sugárút 8. | (térkép) | Hotel: +36 70 676 9774 | Étterem: +36 20 427 6205 | Kapcsolat

Szabadidős programok

Oldalunk részletes információkkal szolgál Gyula aktív kikapcsolódási lehetőségeiről.

Szabadidős programok

6 ápr

Gokart

A Gyula belvárosától néhány kilóméterre található „Gyularing” szombaton és vasárnap várja a sebesség szerelmeseit, 10 gokarttal, 300 méter hosszú pályával.
Bővebben
12 ápr

Egy kis fitness – GyulaBarbell

Nem szeretne lazsálni a pihenés alatt? Esetleg szeretné felmérni aktuális erőállapotát, vagy szeretne tanácsokat kapni otthon is elvégezhető edzésformákról? A kezdő lökést most mi adjuk!
Bővebben
6 ápr

Paintball

A város külterületén található Gellény birtok mindenkit szerettel vár, egy elsősorban kalandvágyó, adrenalinfüggő felnőttek részére készült programmal, a paintballal. Bővebben
12 ápr

Tiszta Velence – Vizibicilkli a városon keresztül

A természet szerelmeseit sem hagyja élmény nélkül Gyula. A városon keresztül folyik az ún. Élővíz-csatorna, mely tulajdonképpen a Kőrösök szabályozása után megmaradt holtág, mit később a város vízellátása érdekében hasznosítottak.
Bővebben
6 ápr

Kalandpince

Izgalmas, igazi csapat (család-) építő program lehet egy „szabadulós” logikai játék, ami azért természetesen teljes biztonságban zajlik.
Bővebben
6 ápr

Gyulai Pálinka(manufak)túra

Kis túlzással „aktív programnak” tekinthetjük a tőlünk párszáz méterre található Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft-t, mely igazán ízletes programokat kínál – nyilván elsősorban felnőttek számára.
Bővebben